Υπηρεσίες

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο!

Στην εταιρεία αποφράξεων και εκκενώσεων βόθρων ΑΦΟΙ ΖΟΥΛΑΚΗ σας παρέχουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες για οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και πρατήρια καυσίμων.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Αποφράξεις αγωγών
Αποφράξεις αγωγών και σιφονιών όλων των τύπων, με 30ετή πείρα, συνέπεια και άψογη εξυπηρέτηση. Με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, πραγματοποιούμε και πιστοποιούμε τον καθαρισμό της απόφραξής σας.
Εκκενώσεις βόθρων
Η διαδικασία εκκένωσης του βόθρου σας γίνεται αθόρυβα, αποφεύγοντας τη μόλυνση του περιβάλλοντος χώρου. Μετά το πέρας των εργασιών μας, αφήνουμε όλο το χώρο σας καθαρό.
Πλύσιμο βόθρων - στεγανών
Αναλαμβάνουμε με πλήρη υπευθυνότητα το πλύσιμο του βόθρου σας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.
Αντλήσεις υδάτων
Με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Τα βυτία μας διαθέτουν αντλίες υψηλής απόδοσης, για την πλήρη άντληση ακάθαρτων υδάτων.
Μεταφορές ακάθαρτων υδάτων
Μετά το πέρας της ολοκλήρωσης της διαδικασίας άντλησης υδάτων, προβαίνουμε στη μεταφορά των ακάθαρτων υδάτων, με καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο.
Καθαρισμός Βιολογικών επεξεργασίας λυμάτων (για κατοικίες, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις)
Προβαίνουμε σε καθαρισμό του βιολογικού συγκροτήματος επεξεργασίας ακάθαρτων υδάτων, με βιολογικές μεθόδους καθαρισμού. Στόχος μας, η προστασία του υπεδάφους και του περιβάλλοντος.
Μηνιαίες συντηρήσεις αγωγών
Δώστε οριστικό τέλος στα προβλήματα των αγωγών και προλάβετε φράξιμο σωληνώσεων, δυσοσμία ζημιές και πλημμύρες.
Έλεγχος αγωγών με κάμερα
Ηλεκτρονικός έλεγχος αποχετεύσεων με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Εντοπίζουμε έτσι οποιαδήποτε βλάβη, διαρροή, σπάσιμο ή καθίζηση των αγωγών σας και το ακριβές σημείο στο οποίο έχει φράξει η διέλευση του νερού.
Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις
Καθαρισμοί κτηρίων & Καθαρισμοί δεξαμενών πετρελαίου
Καθαρισμοί λιποσυλλεκτών
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άντληση και τον καθαρισμό των λιποσυλλεκτών βιομηχανιών, ξενοδοχείων, εστιατορίων με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, υψηλής πίεσης ζεστού νερού.